Здравейте,

Аз съм Андон, за обкръжението ми – Андиша, и се занимавам с фотография повече от 10 години. В момента живея в крайморския град Варна, но съм роден и израснал с много любов в историческия град Пловдив.

Фотографският ми път започна и преминава като процес на „тихо наблюдение“. Специализирам в улавянето на дребните детайли от живота, често без участниците в него да са усетили моето присъствие. Това е вид изкуство, което се ражда и процъфтява в сенките и разкрива същността на хората в моменти, когато са най-уязвими.

Думите никога не са били моята силна страна, предпочитам да оставя работата ми да говори за мен. В този свят, изпълнен с шум и безкрайни разговори, намирам утеха в езика на изображенията.

Когато не съм зад обектива, често може да ме намерите сред величието на планинските пейзажи. Простотата и минимализмът на природата вдъхновяват както моето фотографско изкуство, така и начина ми на живот.

В тези моменти на уединение, музиката е мой постоянен спътник, придавайки дълбочина и емоция на визуалните истории, които разказвам.

Добре дошли в света на моето мълчаливо наблюдение и себеизразяване чрез фотография. Чест е да споделя този път с Вас и да Ви направя част от него, кадър след кадър. 📷

about-me-image